Kompletní informace o legendárních sluchátkách Koss Porta Pro - forum.koss-porta-pro.cz | koss-porta-pro.cz   
Kde sehnat mikrofon k porta pro?
Zaslat odpověď    Obsah fóra :: Tipy a Triky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Balda
Anonymní

PříspěvekZaslal: 24.12.2008 10:34    Předmět: Kde sehnat mikrofon k porta pro?  Citovat
Měl bych docela vážný zájem o mikrofon, pokud by byl ovšem k sehnání za rozumnou cenu, řekněme že pokud by byl drařší než samotný sluchátka, z vejšky na něj.... (dnes 740.-)
Jenže, googlil jsem a nic sem nenašel, prakticky ani zmíňku, jediný, kde jsem se o něm dočet je tento web.
Jinak, nákup z druhé ruky - dooost douho bych se rozmýšlel ale asi bych to prubl, rozhodně mám větší zájem o nový. Tak víte někdo o možnosti, mikrofon ke KOSS porta pro pořídit?

Dokažte že mikrofon neni fake Laughing
Anonymní

PříspěvekZaslal: 24.12.2008 10:37    Předmět:  Citovat
Jak jsem tak hledal, zkusil jsem se mrknout, jestli se neprodávaj i barevný molitany... (jsem ujetej) ale co mě dostalo... Very Happy

Slawall
Technolog
Technolog

PříspěvekZaslal: 24.12.2008 10:47    Předmět:  Citovat
To bych mohl říct babičce, ať mi takové "molitany" uháčkuje Very Happy
worech
Technolog
Technolog

PříspěvekZaslal: 24.12.2008 11:00    Předmět:  Citovat
tak mikrofon asi už neseženeš (origo), ale je tu pár obrázků, jak si ho vytvořit
http://aifam.woraif.cz/2007/06/18/koss-porta-pro-a-mikrofon/

http://dino.rajce.idnes.cz/2007_cervenec_4_-__uprava_Koss_Porta_Pro/

ty "regé" náušníky sou vostrý Laughing Jinak tam myslim pásnou tyhle
http://headphones.cz/inshop/nahradni-dily/nausniky/nahradni-molitany-retro-pro-sennheiser-px-100.htm
ale to se mi moc nelíbí.Před pár měsícema se někdo dal foto s modrejma náušníkama, ty sou supeer, ale nesehnatelný Sad

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Balda
Technolog
Technolog

PříspěvekZaslal: 24.12.2008 11:23    Předmět:  Citovat
Podle mě nebudou moc pohodlný, jak tak mám zkušenost s háčkovanejma věcma... v malým rozměru. Tlačí to, podle mě teda.

Jinak udělat z kosa kanára... Very Happy mno řekněme že si to umim představit, psycho Very Happy ta žlutá na sluchátkách. Jinak myslim že tyhle světlý odstíny budou dost náchylný na (běžnou) špínu...

A k mikráku, takhle kutit, mno neni to pro mě problém co se týká zručnosti, ale chtěl sem origo mno.. nechám to uležet a ve chvíli nudy to stejně prubnu Very Happy

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger ICQ
Lucky
Site Admin
Site Admin

PříspěvekZaslal: 24.12.2008 12:00    Předmět:  Citovat
A co se podívat na naší stránku portapro.info? Very Happy

http://portapro.info/?id=mikrofon

Anonymní

PříspěvekZaslal: 24.12.2008 12:13    Předmět:  Citovat
aha, tak jak tam tak koukám, jedině změna trvalá... tak moc po tom netoužím, jen třeba na lance by se to šiklo, nebo když pařím po netu takže se bude kutit Cool možná dodám i nějakej fajn postup, až to promyslím (s fotkama)
ne že by to co dodal worech nebylo slušný a pochopitelný, ale myslim že víc variant neni k zahození..
hlada
Technolog
Technolog

PříspěvekZaslal: 23.5.2009 22:55    Předmět:  Citovat
tak mě napadlo, že ten kabel nemusi byt napevno.. stacilo by ho vzdy jen pricvakat k hlavnimu kabelu co jsou na repraky a jeto... pak by s odcvaklo odsroubovalo a hura do skoly .-D

+--------------------------------------+
| Když vystřihnete tento kupon, |
| můžete si koupit nový monitor!|
+--------------------------------------+
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Zaslat odpověď    Obsah fóra :: Tipy a Triky
Přejdi na:  

alexisBlue v1.2 :: Theme Created By: Andrew Charron :: Icons in Part By: Travis Carden