|
Kde sehnat mikrofon k porta pro?
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Balda Anonymní
|
Zaslal: 24.12.2008 10:34 Předmět: Kde sehnat mikrofon k porta pro? |
|
|
|
Měl bych docela vážný zájem o mikrofon, pokud by byl ovšem k sehnání za rozumnou cenu, řekněme že pokud by byl drařší než samotný sluchátka, z vejšky na něj.... (dnes 740.-)
Jenže, googlil jsem a nic sem nenašel, prakticky ani zmíňku, jediný, kde jsem se o něm dočet je tento web.
Jinak, nákup z druhé ruky - dooost douho bych se rozmýšlel ale asi bych to prubl, rozhodně mám větší zájem o nový. Tak víte někdo o možnosti, mikrofon ke KOSS porta pro pořídit?
Dokažte že mikrofon neni fake |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
Zaslal: 24.12.2008 10:37 Předmět: |
|
|
|
Jak jsem tak hledal, zkusil jsem se mrknout, jestli se neprodávaj i barevný molitany... (jsem ujetej) ale co mě dostalo...
 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Slawall Technolog

|
Zaslal: 24.12.2008 10:47 Předmět: |
|
|
|
To bych mohl říct babičce, ať mi takové "molitany" uháčkuje  _________________ HTC Snap, Creative ZEN 8GB + Sennheiser CX 400, KPP |
|
| Návrat nahoru |
|
|
worech Technolog

|
|
| Návrat nahoru |
|
|
Balda Technolog

|
Zaslal: 24.12.2008 11:23 Předmět: |
|
|
|
Podle mě nebudou moc pohodlný, jak tak mám zkušenost s háčkovanejma věcma... v malým rozměru. Tlačí to, podle mě teda.
Jinak udělat z kosa kanára... mno řekněme že si to umim představit, psycho ta žlutá na sluchátkách. Jinak myslim že tyhle světlý odstíny budou dost náchylný na (běžnou) špínu...
A k mikráku, takhle kutit, mno neni to pro mě problém co se týká zručnosti, ale chtěl sem origo mno.. nechám to uležet a ve chvíli nudy to stejně prubnu  _________________ Firestone AUDIO Fubar IV (cute series) / Creative ZEN 4GB / n5730xm
└> Sennheiser IE8 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Lucky Site Admin

|
Zaslal: 24.12.2008 12:00 Předmět: |
|
|
|
A co se podívat na naší stránku portapro.info?
http://portapro.info/?id=mikrofon _________________ Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka, skončil až třetí. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
Zaslal: 24.12.2008 12:13 Předmět: |
|
|
|
aha, tak jak tam tak koukám, jedině změna trvalá... tak moc po tom netoužím, jen třeba na lance by se to šiklo, nebo když pařím po netu takže se bude kutit možná dodám i nějakej fajn postup, až to promyslím (s fotkama)
ne že by to co dodal worech nebylo slušný a pochopitelný, ale myslim že víc variant neni k zahození.. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
hlada Technolog

|
Zaslal: 23.5.2009 22:55 Předmět: |
|
|
|
tak mě napadlo, že ten kabel nemusi byt napevno.. stacilo by ho vzdy jen pricvakat k hlavnimu kabelu co jsou na repraky a jeto... pak by s odcvaklo odsroubovalo a hura do skoly .-D _________________ Koss Porta Pro + K750i -> W800i, jiné acoustic drivery...
a zapoměl bych na Jawa 555 (pincek)
+--------------------------------------+
| Když vystřihnete tento kupon, |
| můžete si koupit nový monitor!|
+--------------------------------------+ |
|
| Návrat nahoru |
|
|
|
|
|