| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Lucky Site Admin

|
Zaslal: 24.6.2009 08:59 Předmět: KOSS Porta Pro - 25th Anniversary Edition |
|
|
|
Není mnoho produktů, které by se mohly pyšnit tak dlouhou historií výroby, jako legendární sluchátka PORTA PRO americké firmy KOSS. Tento typ sluchátek se totiž vyrábí již od roku 1984 a tak nyní slaví 25. narozeniny. Jejich obliba rozhodně neklesá a tak k této příležitosti uvádí výrobce na trh specielní výroční limitovanou edici, nazvanou PORTA PRO 25th ANNIVERSARY EDITION. Tato sluchátka se od klasických PORTA PRO liší barvou měničů a přepínačů Comfort Zone (šedá), černou pružinou hlavového mostu a především kabelem, který má nejen textilní oplet ale i jinou vnitřní konstrukci. Součástí luxusního balení je pak mimo obvyklého koženkového váčku a redukce také pamětní plaketa a leták s popsanou historií.
http://www.sluchatka.net/116-koss-porta-pro-25th-anniversary-edition/ _________________ Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka, skončil až třetí. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Vencos Moderátor

|
Zaslal: 24.6.2009 09:16 Předmět: |
|
|
|
Rozhodně zajímavý a báječný nápad, celekm se mi to i líbí a mít zbytečný peníze,koupím si to a vystavím do poličky, takhle doma zbytečně shraňuju obyč porty, že třeba jednou budou mít nějákou hodnotu Každopádně chválím opletený káblík, je to praktická a pěkná věc
Tady kdyžtak pár živých obrázků,na kterých vypadají opravdu bombasticky
§
 _________________ ZUNE 80GB+ BUICK REGAL
No more McDonalds
GRADA UŽ JSOU Z DOMU!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Lucky Site Admin

|
Zaslal: 24.6.2009 09:59 Předmět: |
|
|
|
Přasně tak na poličku jak dělané  _________________ Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka, skončil až třetí. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
hlada Technolog

|
Zaslal: 24.6.2009 13:56 Předmět: |
|
|
|
asi si pořebarvim měniče na černo  _________________ Koss Porta Pro + K750i -> W800i, jiné acoustic drivery...
a zapoměl bych na Jawa 555 (pincek)
+--------------------------------------+
| Když vystřihnete tento kupon, |
| můžete si koupit nový monitor!|
+--------------------------------------+ |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Vencos Moderátor

|
Zaslal: 25.6.2009 11:18 Předmět: |
|
|
|
Na černo ani tak ne,spíš mi docela imponuje červená,žlutá nebo zelená  _________________ ZUNE 80GB+ BUICK REGAL
No more McDonalds
|
| Návrat nahoru |
|
|
Zdenek Anonymní
|
Zaslal: 27.6.2009 10:18 Předmět: |
|
|
|
Výroční Porty už mám. Jsou super, akorát ten pěnový plast v krabičce je dost těsný.
Další rozdíl, který nebyl zmíněn, je složení černého plastu u měničů - je lesklejší a má přimíchané modré třpytky. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Dukem Technolog

|
Zaslal: 27.6.2009 13:28 Předmět: |
|
|
|
jo, všiml jsem si. Je to nádhera, ale myslím ,že je to spíš tak do krabičky do sbírečky, rozhodně ne na poslouchání !
edit: asi není doživotní záruka, že... _________________ Nokia 6120c + 2 GB micro SD kingston + KPP
Sony S615FB + Koss Porta Pro |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Slawall Technolog

|
Zaslal: 27.6.2009 16:06 Předmět: |
|
|
|
Je, každý výrobek KOSS, má doživotní záruku. _________________ HTC Snap, Creative ZEN 8GB + Sennheiser CX 400, KPP |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Vencos Moderátor

|
Zaslal: 27.6.2009 22:11 Předmět: |
|
|
|
Hmm napada me nekaly napad:-) _________________ ZUNE 80GB+ BUICK REGAL
No more McDonalds
|
| Návrat nahoru |
|
|
hlada Technolog

|
Zaslal: 27.6.2009 22:34 Předmět: |
|
|
|
prebarvit stavajici porta, znicit a posla s tim, ze to jsou 25th edice?  _________________ Koss Porta Pro + K750i -> W800i, jiné acoustic drivery...
|
| Návrat nahoru |
|
|
Vencos Moderátor

|
Zaslal: 28.6.2009 14:24 Předmět: |
|
|
|
nejsou tam debilové. něco jiného ale to je jedno a bylo by to drahééé _________________ ZUNE 80GB+ BUICK REGAL
No more McDonalds
|
| Návrat nahoru |
|
|
hlada Technolog

|
Zaslal: 28.6.2009 15:50 Předmět: |
|
|
|
jo to je jasny ze by to neprolezlo... tak napiš co zamyšlíš :-P _________________ Koss Porta Pro + K750i -> W800i, jiné acoustic drivery...
|
| Návrat nahoru |
|
|
Dukem Technolog

|
Zaslal: 28.6.2009 17:16 Předmět: |
|
|
|
jsem si tak vzpoměl se závislostí na ty 25th, jsem předvčerem viděl týpka s Emgetony Porta kult, se na mě tak hnusně díval, já na krku Porta pro
edit: ta doživotní záruka, nevím jak třeba za 2 roky kdy bude edice asi už rozprodaná, člověk by je chtěl reklamovat a třeba ten pěkný černobílý káblík by už asi nebyl... myslím ,že by to byla škoda _________________ Nokia 6120c + 2 GB micro SD kingston + KPP
Sony S615FB + Koss Porta Pro |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Slawall Technolog

|
Zaslal: 28.6.2009 20:38 Předmět: |
|
|
|
NEvím jestli by byl nebo ne, ale prostě na ně taky platí doživotní záruka ! _________________ HTC Snap, Creative ZEN 8GB + Sennheiser CX 400, KPP |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Vencos Moderátor

|
Zaslal: 4.7.2009 06:13 Předmět: |
|
|
|
Tohle si musej posychrovat. Nebudot tam davat modry menice a gumovej kabel prece _________________ ZUNE 80GB+ BUICK REGAL
No more McDonalds
|
| Návrat nahoru |
|
|
loskatos Anonymní
|
Zaslal: 13.7.2009 12:13 Předmět: |
|
|
|
| Vencos napsal: | | Tohle si musej posychrovat. Nebudot tam davat modry menice a gumovej kabel prece |
I v rámci znění doživotní záruky je napsáno, že pokud už nebude konkrétní reklamované zboží v nabídce, dostaneš model cenově srovnatelný...
Takže si je budu hoodně šetřit (ale v regálu spát nebudou..)
PS: jediné, s čím jsem VELMI nespokojený je rovný tenký jack jako úlitba pro iPhoňáky :-/ |
|
| Návrat nahoru |
|
|
L4HV4CZ Kolemjdoucí

|
Zaslal: 15.7.2009 20:50 Předmět: |
|
|
|
Tak vzhledem k tomu, že nikde nemůžu sehnat Race Trackery, tak Porta Pro budou asi jasná volba. Teď se jen rozhodnout, jestli se mi líbí tyhle, nebo ne. Na portách mám rád právě ty modrý měniče..  |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Vencos Moderátor

|
Zaslal: 16.7.2009 15:42 Předmět: |
|
|
|
dát si je tam můžeš... _________________ ZUNE 80GB+ BUICK REGAL
No more McDonalds
|
| Návrat nahoru |
|
|
Unnamed Mírně pokročilý

|
Zaslal: 28.7.2009 07:11 Předmět: |
|
|
|
Jojo, taky je mam., rekl bych ze hrajou o neco lip a kablik je super. Libi se mi vic jak ty modre, tyhle vypadaji tak...masivneji (musi se videt nazivo). Plast s trpytkama je super a taky stribrne kolecko uz neni matne ale leskle, to taky vypada cool.
Rozhodne nelituju, ze jsem si je koupil, aspon nevypadam jako kazdy druhy ted. _________________ Nokia N78 Cocoa Brown FW 20.149 + Koss Porta Pro
Toshiba A300D-15H + Windows Vista Home Premium + Redstar RS-303 + Razer Deathadder Nova Blue + Razer Goliathus Standard Speed |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Balda Technolog

|
Zaslal: 28.7.2009 09:00 Předmět: |
|
|
|
a najednou o ten vzhled jde.
EDIT: narážím na to ulítlý chování všude po netu.. donedávna sluchátka/design neslučitelné. Dneska jde do 25th každej jen kvůli vzhledu páč jsou jiný zachvili to bude 50:50 s klasickejma portama a budete tam kde ste byli doteď. _________________ Firestone AUDIO Fubar IV (cute series) / Creative ZEN 4GB / n5730xm
└> Sennheiser IE8 |
|
| Návrat nahoru |
|
|