|
Monster Beats By Dr Dre Headphones- co si o nich myslite?
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Clown Anonymní
|
Zaslal: 19.1.2010 20:55 Předmět: lll |
|
|
|
Dr. Dre je legenda světového hip hopu Jeho sluchátka jsou určena k poslechu RnB a Rapu, ne změti neurčitých zvuků a šílených řevů jakým je třeba metal, hard rock atd. Ono ječet že drak sežral princeznu a pak se poblil by v takovýchto sluchátkách neznělo dobře  |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Vencos Moderátor

|
Zaslal: 21.1.2010 09:50 Předmět: |
|
|
|
No ono je možné že i opičí křik se v nich přemění na sloní troubení.
Dr. Dre je hlavně přistěhovaleckej příživník,kterej jako většina (a neřikám všichni ale všichni ví o kom mluvim) černejch parazituje na bílejch pracujících a hodnejch američanech. A nejhorší na tom je fakt,že dneska je IN bejt černej... Ta země sakra patří v podstatě britům,i kdyby černejm, tak jak je doprdele může válcovat kultura založená na násilí,drogách,bigamii a nerespektování se s ostatníma?
Možná si někdo řekne že sem asi viděl film American history X (česky ten název není tak pěknej),ale v tom filmu je spousta pravdy. Odmyslete si hákový kříže a snad všchno co se tam o černecjh (i jinejch přistěhovalejch) je pravda a platí to i tady.
A mě to hrozně štve a taky mě štve že tyhle parazity lidi ještě obdivujou... Kdyby je měli aspoň proč obdivovat,ale lidi je obdivujou protože jsou namachrovaný,beru drogy a nemaj respekt k ničemu... Kdyby to byly chytrý lidi,nebo třeba jako afričani,který sou báječný ve sportech. Ale tihle černoši nejsou dobrý v ničem,tak co se vám na nich líbí?
Mluvim o černejch jenom proto,že tu barvu maj. Řikal bych to samý i kdyby byli bílý. Jde o to že tahle kultura kriplů se týká právě jich.
Malý děti jim to žerou i s navijákem a pak má na světě bejt mír a láska a vůbec nějáký dobro. Sou to společensky nebezpečný sračky,mělo by se to zakázat. Na světě by pak bylo líp.
A nepleť si klaune metal s hardrockem. O metalu nic moc nevim,neb mě moc nezajímá,ale na hardrock mi nešahej a abys věděl,tak hardrock je docela měkkej a ty písničky maj na rozdíl od nějákýho "bum yeah madafaka bitch fuck yeah" aspoň hlavu a patu a předevšim dynamiku a rytmus. _________________ ZUNE 80GB+ BUICK REGAL
No more McDonalds
GRADA UŽ JSOU Z DOMU!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
|
|
|