| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Balda Technolog

|
Zaslal: 8.3.2010 13:48 Předmět: Co ta reklama ku..a?! |
|
|
|
Co TA REKLAMA KURVA, že mi leze až do obsahu?! Trochu hovadský řešení.
http://i47.tinypic.com/15yeura.jpg
Navíc když to minimalizuju, po každý akci ve foru se to zas rozbalí. OMG
Prej rychlý nákup... Volím rychlý odchod. _________________ Firestone AUDIO Fubar IV (cute series) / Creative ZEN 4GB / n5730xm
└> Sennheiser IE8 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Dukem Technolog

|
Zaslal: 8.3.2010 14:05 Předmět: |
|
|
|
se to dá zmenšit... _________________ Nokia 6120c + 2 GB micro SD kingston + KPP
Sony S615FB + Koss Porta Pro |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Balda Technolog

|
Zaslal: 8.3.2010 14:08 Předmět: Re: Co ta reklama ku..a?! |
|
|
|
| Balda napsal: | Navíc když to minimalizuju, po každý akci ve foru se to zas rozbalí. OMG |
_________________ Firestone AUDIO Fubar IV (cute series) / Creative ZEN 4GB / n5730xm
└> Sennheiser IE8 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
adam sluchatka.net

|
Zaslal: 8.3.2010 16:45 Předmět: |
|
|
|
na foru jsem reklamu nastavil defaultně zabalenou. budu to ještě muset nějak optimalizovat pro malý monitory, díky za screenshot. _________________ www.sluchatka.net |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Balda Technolog

|
|
| Návrat nahoru |
|
|
Lucky Site Admin

|
Zaslal: 8.3.2010 19:02 Předmět: |
|
|
|
Já bych tu reklamu rozhodně někam připnul a neposouval s ní. Tohle bude lidi akorát otravovat. Nebo ji rovnou zakomponovat do zahlaví či zápatí. _________________ Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka, skončil až třetí. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
mp VIP

|
Zaslal: 8.3.2010 19:08 Předmět: |
|
|
|
Já bych to uplně zrušil. Řekl bych že zrovna tady ta reklama není důležitá ani potřebná, stálí návštěvníci fóra si stejně ty sluchátka znovu kupovat nebudou, protože už je mají. Já doporučuji sluchatka.net kudy chodím, což je podle mě mnohem lepší reklama.
Krom toho se mi pak fórum načítá déle a nebaví mě sem chodit. _________________ Cowon D2 4GB + 16GB SDHC + Sennheiser CX300 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Balda Technolog

|
Zaslal: 8.3.2010 19:45 Předmět: |
|
|
|
| mp napsal: | Já doporučuji sluchatka.net kudy chodím, což je podle mě mnohem lepší reklama.
|
moc si věříš xD _________________ Firestone AUDIO Fubar IV (cute series) / Creative ZEN 4GB / n5730xm
└> Sennheiser IE8 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Lucky Site Admin

|
Zaslal: 8.3.2010 19:50 Předmět: |
|
|
|
| mp napsal: | | Já bych to uplně zrušil. Řekl bych že zrovna tady ta reklama není důležitá ani potřebná.... |
To jsou moc silná slova a nedá se s nimi jinak než nesouhlasit. Každopádně by stála za zvážení možnost si reklamu u registrovaných uživatelů vypnout úplně. Přeci jenom ta reklama je namířena na jiné potenciální zákazníky než na běžné obyvatele fora, kteří již svá sluchátka mají a sluchatka net dobře znají. _________________ Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka, skončil až třetí. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Balda Technolog

|
Zaslal: 8.3.2010 20:19 Předmět: |
|
|
|
hlavně by prostě měla být standardní, pěkně nad/pod/vedle obsahu. Statická. I kdyby měla 150px na výšku, furt radši budu scrollovat jak kretén, než když nemůžu kliknout na odkaz, když mi laguje prohlížeč (na wm)
Vlastně by to podle mě mělo být majiteli webu trapné a ostudou, že se nechal naverbovat k tak ohavně vtíravé, až skandální reklamě...
Popravdě jsem na serioznim webu něco podobného už pár roků neviděl  _________________ Firestone AUDIO Fubar IV (cute series) / Creative ZEN 4GB / n5730xm
└> Sennheiser IE8 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Jersey II. HiFi kuře

|
Zaslal: 8.3.2010 22:51 Předmět: |
|
|
|
Tahle diskuze mě upřímně pobavila.  _________________ I když máme svý obavy, oba víme, že klín je čistý a dirty špína. Nechci Ti dávat klíny do hlavy, chci Ti dát jen hlavu do klína. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
mp VIP

|
Zaslal: 9.3.2010 09:00 Předmět: |
|
|
|
| Balda napsal: |
Vlastně by to podle mě mělo být majiteli webu trapné a ostudou, že se nechal naverbovat k tak ohavně vtíravé, až skandální reklamě...
|
Majitel webu je sluchatka.net tak se nediv... _________________ Cowon D2 4GB + 16GB SDHC + Sennheiser CX300 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Balda Technolog

|
Zaslal: 9.3.2010 13:37 Předmět: |
|
|
|
osobně bych nechtěl mít své jméno, jméno firmy, nebo odkaz na svůj web, na něčem takovém.
Reklama je mocná, jen nesmí být trapná _________________ Firestone AUDIO Fubar IV (cute series) / Creative ZEN 4GB / n5730xm
└> Sennheiser IE8 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Lucky Site Admin

|
Zaslal: 9.3.2010 15:38 Předmět: |
|
|
|
| Jersey II. napsal: | Tahle diskuze mě upřímně pobavila.  |
Konkrétně?  _________________ Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka, skončil až třetí. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
mp VIP

|
Zaslal: 9.3.2010 17:47 Předmět: |
|
|
|
| Lucky napsal: | | Jersey II. napsal: | Tahle diskuze mě upřímně pobavila.  |
Konkrétně?  |
Jersey vždycky takhle plácá, to už by sis mohl zvyknout  _________________ Cowon D2 4GB + 16GB SDHC + Sennheiser CX300 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
adam sluchatka.net

|
Zaslal: 9.3.2010 19:24 Předmět: |
|
|
|
reklamu ve foru prozatím vypnu a zkusím ji dát do záhlaví.
možnost reklamu vypnout uplně pro registrované uživatele je skvělá a ideální, ale technicky to bohužel neumím udělat. _________________ www.sluchatka.net |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Slawall Technolog

|
Zaslal: 9.3.2010 19:48 Předmět: |
|
|
|
Mi ta reklama nevadí, je zabalená a nijak mě neotravuje, to se ovšem nedá říct o nové reklamě na Superfóru, která je mezi příspěvkami.. Adblock to vyřešil, tuhle reklamu Adblock neblokuje, ani mi to nevadí. _________________ HTC Snap, Creative ZEN 8GB + Sennheiser CX 400, KPP |
|
| Návrat nahoru |
|
|
adam sluchatka.net

|
Zaslal: 9.3.2010 21:21 Předmět: |
|
|
|
jj, na běžným monitoru nemůže obtěžovat, ale chápu, že na mobilu to může být otravný. zkusím vymyslet nějakou alternativu. (nebo prozkoumám, kolik % lidí sem leze z mobilu a možná ji dám zpět) _________________ www.sluchatka.net |
|
| Návrat nahoru |
|
|
mp VIP

|
Zaslal: 9.3.2010 21:29 Předmět: |
|
|
|
možná by se to vyřešilo kdyby mi někdo poradil jak v opeře blokovat reklamní bannery... prosím prosím _________________ Cowon D2 4GB + 16GB SDHC + Sennheiser CX300 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Balda Technolog

|
Zaslal: 10.3.2010 05:02 Předmět: |
|
|
|
zajímám mě kolik to hodí procentuálně, vsadim se že na počet uživatelů to bude 1.
To na tom superforu je styl reklamy který jsem se naučil celkem solidně ignjorovat, ale poprvé když se to objevilo, celkem jsem si zabrblal. _________________ Firestone AUDIO Fubar IV (cute series) / Creative ZEN 4GB / n5730xm
└> Sennheiser IE8 |
|
| Návrat nahoru |
|
|