|
Koss Porta Pro 2000; Jr.; 2; QZ-2000
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Lucky Site Admin

|
Zaslal: 12.1.2007 09:51 Předmět: |
|
|
|
| Lala napsal: | | To Lucky: S tím šroubkem na mikrofon jsem nevěděl. Nevíš jak je to s tím, dá se někde koupit nějaký originál mikr. nebo něco univerzálního? |
Ja jsem se s nim jeste nikde nesetkal.. takze nevim max. zkus obejit elektra a vyber si nejakej vhodnej namontuj si ho tam  _________________ Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka, skončil až třetí. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Lucky Site Admin

|
Zaslal: 22.1.2007 14:35 Předmět: |
|
|
|
| Stereomagazin-rok2002 napsal: | | Na závěr jsem se zeptal, proč již delší dobu na trhu není můj oblíbený model Porta Pro 2000. Pan Hanley mi vysvětlil, že přes své výjimečné vlastnosti byl pro cílovou skupinu příliš drahý, jejich zvukovým nástupcem na trhu jsou však ohlašovaná UR/40. Při loučení jsem dostal příslib, že S&V dostane v co nejkratší době nové modely k otestování. |
_________________ Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka, skončil až třetí. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
LuKoCH Středně pokročilý

|
Zaslal: 23.1.2007 14:27 Předmět: |
|
|
|
Za pár hodin si pojedu na poštu a potom uvidíte Porta Pro 2000 v plné kráse  _________________ Creative Zen Nano Plus 1GB Silver + Koss Porta Pro 2000 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Vencos Moderátor

|
Zaslal: 23.1.2007 20:35 Předmět: |
|
|
|
Jupííí :clap
Škoda že neuslyšíme
Pak o nich udělej pěknou recenzi  _________________ ZUNE 80GB+ BUICK REGAL
No more McDonalds
GRADA UŽ JSOU Z DOMU!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Jeremy Technolog

|
Zaslal: 23.1.2007 21:59 Předmět: |
|
|
|
..jj recenze recenze .......no já mám co mluvit....sem slíbil recenzi koss sporta pro a nejak není čas ....ale aš najde ta pravá chvíle tak..  _________________ Tak a už jste spokojení ? |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Vencos Moderátor

|
Zaslal: 23.1.2007 22:02 Předmět: |
|
|
|
Těším se
IMHO sou Sporty ošklivý a jsou jaksi ve stínu Port...  _________________ ZUNE 80GB+ BUICK REGAL
No more McDonalds
|
| Návrat nahoru |
|
|
LuKoCH Středně pokročilý

|
Zaslal: 25.1.2007 16:22 Předmět: |
|
|
|
Ok, když mi dáte nějaký podklady, tak bych o víkendu nějakou recenzi spravit mohl. _________________ Creative Zen Nano Plus 1GB Silver + Koss Porta Pro 2000 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
Zaslal: 21.4.2010 17:29 Předmět: |
|
|
|
| nevite nekdo kde sehnat perta pro jr, nebo porta pro 2 nebo porta pro 2000? |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Vencos Moderátor

|
Zaslal: 22.4.2010 11:20 Předmět: |
|
|
|
viděl jsem je jen jednou v Eurostar servisu,tehdá ještě v Bráníce. Sáněl jsem,ale nejsou. Sháněj v jinejch státech _________________ ZUNE 80GB+ BUICK REGAL
No more McDonalds
|
| Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
|
|
|