| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
guest Anonymní
|
Zaslal: 31.5.2006 15:33 Předmět: kablík |
|
|
|
| Chci se zeptat, jestli jste si už někdo nechali měnit přívodový kabel na sluchátkách koss porta pro, mám pocit že jsem měl jack pozlacený a po výměně v reklamaci pouze postříbřený |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Lucky Site Admin

|
Zaslal: 1.6.2006 12:12 Předmět: |
|
|
|
Mno určitě ... má být zlacený ... Takže bych to zkusil ukecat v tom servisu, kde ti je opravovali  _________________ Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka, skončil až třetí. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
carodejdobrodej Nováček

|
Zaslal: 3.6.2006 09:50 Předmět: |
|
|
|
urcite chtej zlacenej  _________________ Emgeton E5 Cult @ Koss porta pro |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Lucky Site Admin

|
Zaslal: 3.6.2006 13:17 Předmět: |
|
|
|
O tomhle problému jsem slyšel i něco dřív. Jestli zjistíš proč to mění za nepozlacený jack 3,5 tak dej vědět... docela by mě to zajímalo.  _________________ Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka, skončil až třetí. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Alva Anonymní
|
Zaslal: 10.8.2006 12:09 Předmět: |
|
|
|
| Teda postříbřenej, tos mě dostal! |
|
| Návrat nahoru |
|
|
H.Karlik Nováček

|
Zaslal: 10.8.2006 15:22 Předmět: |
|
|
|
| Což o to... Vono pozlacení zas tolik na kvlitě zvuku nepřidá, ale je fakt, že když jsi měl zlacenej, tak dostat potom normální je trošlu naprd.. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
uFon Anonymní
|
Zaslal: 10.8.2006 21:07 Předmět: |
|
|
|
Porty měly zlacené konektory jen v některých obdobích. Karliku jukni na svůj obrazek!
Asi už v servisu zlacené neměli. Nebo by sis radči nějaký ten měsíc počkal až by jim přišel?
On ten niklovaný většinou vydrží dýl. Tak jim to lidi vodpusťte. Vždyť to bylo tak levný!  |
|
| Návrat nahoru |
|
|
adam sluchatka.net

|
Zaslal: 10.8.2006 21:54 Předmět: |
|
|
|
lidi neblbněte. vy si myslíte, že ta žlutá barva je zlato? a i kdyby, tak že to má nějakej vliv na zvuk z vašeho mp3přehrávače za 4tis?
běžte raději ven, konečně je zase hezky  _________________ www.sluchatka.net |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Becky Kolemjdoucí

|
Zaslal: 8.11.2006 11:38 Předmět: |
|
|
|
Mozna je lepsi konektor nepozlaceny, pokud teda nemas pozlanou samici na prehravaci. Nedela to moc velkou dobrotu kdyz to jsou dva rozdilne kovy, ma to za dusledek oxidaci.
Ale vam mozna jde o vizualni stranku i kdyz je z toho konektoru videt prd  _________________ Maybe you get what you wanted. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Lucky Site Admin

|
Zaslal: 8.11.2006 16:04 Předmět: |
|
|
|
No ja s tebou nesouhlasim... ale nebudu se s tebou hadat. Navic ja mam pozlacenou i samici tak mi je to jedno.
// edit: no kdyz to chces slyset... Ja jsem se nikdy nesetkal s tim ze by mi oxidoval jack tak jak to ty popisuješ. Nejak nechapu co by melo oxidovat Ono to bude urcite taky dany dost tim, ze se ten jack velmi casto vyndava... _________________ Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka, skončil až třetí.
Naposledy upravil Lucky dne 8.11.2006 17:32, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Becky Kolemjdoucí

|
Zaslal: 8.11.2006 17:08 Předmět: |
|
|
|
Lucky-x
rad bych si precetl tvuj nazor _________________ Maybe you get what you wanted. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
mp VIP

|
Zaslal: 8.11.2006 19:00 Předmět: |
|
|
|
neverili byste ale ja mam samici plastovou  _________________ Cowon D2 4GB + 16GB SDHC + Sennheiser CX300 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
kuzmo Nováček

|
Zaslal: 9.11.2006 12:41 Předmět: |
|
|
|
| mp6680 napsal: | neverili byste ale ja mam samici plastovou  |
aj ja  |
|
| Návrat nahoru |
|
|
mp VIP

|
Zaslal: 9.11.2006 18:32 Předmět: |
|
|
|
no ono je to plastovy a sou v tom kovovy pasky....a zlaceny _________________ Cowon D2 4GB + 16GB SDHC + Sennheiser CX300 |
|
| Návrat nahoru |
|
|