Kompletní informace o legendárních sluchátkách Koss Porta Pro - forum.koss-porta-pro.cz | koss-porta-pro.cz   
kablík
Zaslat odpověď    Obsah fóra :: Obecně o sluchátkách
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guest
Anonymní

PříspěvekZaslal: 31.5.2006 15:33    Předmět: kablík  Citovat
Chci se zeptat, jestli jste si už někdo nechali měnit přívodový kabel na sluchátkách koss porta pro, mám pocit že jsem měl jack pozlacený a po výměně v reklamaci pouze postříbřený
Lucky
Site Admin
Site Admin

PříspěvekZaslal: 1.6.2006 12:12    Předmět:  Citovat
Mno určitě ... má být zlacený ... Wink Takže bych to zkusil ukecat v tom servisu, kde ti je opravovali
carodejdobrodej
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 3.6.2006 09:50    Předmět:  Citovat
urcite chtej zlacenej Evil or Very Mad
Lucky
Site Admin
Site Admin

PříspěvekZaslal: 3.6.2006 13:17    Předmět:  Citovat
O tomhle problému jsem slyšel i něco dřív. Jestli zjistíš proč to mění za nepozlacený jack 3,5 tak dej vědět... docela by mě to zajímalo.
Alva
Anonymní

PříspěvekZaslal: 10.8.2006 12:09    Předmět:  Citovat
Teda postříbřenej, tos mě dostal!
H.Karlik
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 10.8.2006 15:22    Předmět:  Citovat
Což o to... Vono pozlacení zas tolik na kvlitě zvuku nepřidá, ale je fakt, že když jsi měl zlacenej, tak dostat potom normální je trošlu naprd..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
uFon
Anonymní

PříspěvekZaslal: 10.8.2006 21:07    Předmět:  Citovat
Porty měly zlacené konektory jen v některých obdobích. Karliku jukni na svůj obrazek!
Asi už v servisu zlacené neměli. Nebo by sis radči nějaký ten měsíc počkal až by jim přišel? Wink
On ten niklovaný většinou vydrží dýl. Tak jim to lidi vodpusťte. Vždyť to bylo tak levný! Smile
adam
sluchatka.net
sluchatka.net

PříspěvekZaslal: 10.8.2006 21:54    Předmět:  Citovat
lidi neblbněte. vy si myslíte, že ta žlutá barva je zlato? a i kdyby, tak že to má nějakej vliv na zvuk z vašeho mp3přehrávače za 4tis?

běžte raději ven, konečně je zase hezky Smile

Becky
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

PříspěvekZaslal: 8.11.2006 11:38    Předmět:  Citovat
Mozna je lepsi konektor nepozlaceny, pokud teda nemas pozlanou samici na prehravaci. Nedela to moc velkou dobrotu kdyz to jsou dva rozdilne kovy, ma to za dusledek oxidaci.
Ale vam mozna jde o vizualni stranku i kdyz je z toho konektoru videt prd Very Happy

Lucky
Site Admin
Site Admin

PříspěvekZaslal: 8.11.2006 16:04    Předmět:  Citovat
No ja s tebou nesouhlasim... ale nebudu se s tebou hadat. Navic ja mam pozlacenou i samici tak mi je to jedno. Very Happy

// edit: no kdyz to chces slyset... Ja jsem se nikdy nesetkal s tim ze by mi oxidoval jack tak jak to ty popisuješ. Nejak nechapu co by melo oxidovat Cool Ono to bude urcite taky dany dost tim, ze se ten jack velmi casto vyndava...

Naposledy upravil Lucky dne 8.11.2006 17:32, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Becky
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

PříspěvekZaslal: 8.11.2006 17:08    Předmět:  Citovat
Lucky-x
rad bych si precetl tvuj nazor

mp
VIP
VIP

PříspěvekZaslal: 8.11.2006 19:00    Předmět:  Citovat
neverili byste ale ja mam samici plastovou Very Happy
kuzmo
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 9.11.2006 12:41    Předmět:  Citovat
mp6680 napsal:
neverili byste ale ja mam samici plastovou Very Happy

aj ja Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger ICQ
mp
VIP
VIP

PříspěvekZaslal: 9.11.2006 18:32    Předmět:  Citovat
no ono je to plastovy a sou v tom kovovy pasky....a zlaceny
Zaslat odpověď    Obsah fóra :: Obecně o sluchátkách
Přejdi na:  

alexisBlue v1.2 :: Theme Created By: Andrew Charron :: Icons in Part By: Travis Carden