| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
stifmajstr Technolog

|
Zaslal: 26.11.2006 17:27 Předmět: |
|
|
|
Tak... MOc diky za tyhle info porty mi ze servisu prisli za 11dni a privezli mi je az domu v sobotu.kuryrovi sem vyplaz 200+130doprava A mam takovej pocit ze s opravou se moc nenadreli pac sou uplne novy vylesteny ja je mel ohmatany,a molitan na comfz taky novej takze parada. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
LuKoCH Středně pokročilý

|
Zaslal: 26.11.2006 18:29 Předmět: |
|
|
|
Já na Porta Pro 2000 stále čekám, pokud nebudou v pondělí, tak se jicj poptám mailem, páč chlápek mi na mailu psal, že 3 týdny, ale už je to o docela dost dýl. _________________ Creative Zen Nano Plus 1GB Silver + Koss Porta Pro 2000 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Libb Kolemjdoucí

|
Zaslal: 21.12.2006 08:26 Předmět: Oprava |
|
|
|
| U mě "oprava" trvala asi měsíc. Poslal jsem jim dobitá sluchátka, něco co se už nevyrábí, dostal jsem novější typ, nové, nevybalené. Naprostá spokojenost, žádné papíry nebyly potřeba, nic. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Jeremy Technolog

|
Zaslal: 25.12.2006 13:57 Předmět: |
|
|
|
Tak sem byl reklamovat to utržene sluchatko(btw se mi zlomilo tlakem učebnic v tašce)
Segra tam přišla na tu pobočku do Ovy a za 2 dny si pro ně přišla.
Řekla že je utržene sluchatko a jak je dostala tak tam bylo vypsane ty opravy..........novy most.....nove molitany.....sluchatka pevně drží a hrají jako nová.................... byly v záruce tak to bylo zadarmo
MAX SPOKOJENOST _________________ Tak a už jste spokojení ? |
|
| Návrat nahoru |
|
|
LuKoCH Středně pokročilý

|
Zaslal: 2.1.2007 11:36 Předmět: |
|
|
|
Mě ještě nedošli, zatím zklamání, du jim psat email. _________________ Creative Zen Nano Plus 1GB Silver + Koss Porta Pro 2000 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Vencos Moderátor

|
Zaslal: 2.1.2007 11:50 Předmět: |
|
|
|
Tak se chtěli kouknout na něco co už hafec dlouho neviděli  _________________ ZUNE 80GB+ BUICK REGAL
No more McDonalds
GRADA UŽ JSOU Z DOMU!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
|
LuKoCH Středně pokročilý

|
Zaslal: 2.1.2007 14:26 Předmět: |
|
|
|
No týpek mi říkal, že za 3 týdny a už je to víc jak 2 měsíce. _________________ Creative Zen Nano Plus 1GB Silver + Koss Porta Pro 2000 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Jeremy Technolog

|
Zaslal: 2.1.2007 21:53 Předmět: |
|
|
|
.....jak sem říkal....segra tam zašla...pán řekl že to bude zadarmo a at si přide za 2 dny....přišla sem na 100% SPOKOJENÝ _________________ Tak a už jste spokojení ? |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
Zaslal: 9.1.2007 20:09 Předmět: |
|
|
|
Tak od vanoc mam porta. Koupil sem si je u Adama... dneska je ve skole nasadim na usi a prave sluchatko basuje jenom pri vetsi hlastosti a az zacne basovat, tak chrci. Podival sem se pod molitan jestli tam neni vlas a nic... Co mam delat? Mam zajit do servisu nebo reklamovat? pochybuju ze by to bylo ma vina, protoze se k nim chovam fakt slusne...
Kdyztak to presunte jinam... |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Lucky Site Admin

|
Zaslal: 9.1.2007 21:57 Předmět: |
|
|
|
No nejdriv to pradne vyzkousej... A pokud by problem pretrvaval tak kontaktuj Adama. On je rozumnej myslim ze ti je vezme z5 pokud budou opravdu nejaky vadny. _________________ Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka, skončil až třetí. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Vencos Moderátor

|
Zaslal: 10.1.2007 19:41 Předmět: |
|
|
|
No já nevim, mě třeba traky přijde že to někdy basuje jen doleva...
Ale zkoušel jsem je obrátit(L->P ucho a P> levý ucho) a v pořádku...
Možná je to zvukovým výstupem, nebo špatnou mp3... Mě se tohle stává víceméně náhodně...(Asi už mám z tech sluchátek zničený uši.. )
Se Adama zeptej  _________________ ZUNE 80GB+ BUICK REGAL
No more McDonalds
GRADA UŽ JSOU Z DOMU!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
Zaslal: 11.1.2007 21:09 Předmět: |
|
|
|
Tak jsem se podival poradneji a ten vlas tam opravdu je, ALE Z OPACNE STRANY!! Asi se tam dostal pres ty dirky... To nemam sanci sam vytahnout. Asi do servisu ze? |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Lucky Site Admin

|
|
| Návrat nahoru |
|
|
MAtus Anonymní
|
Zaslal: 12.1.2007 22:18 Předmět: |
|
|
|
| Ked si kupim Kossy cez eshop(napr alzasoft),ak sa mi pokazia ako ich mam potom reklamovat.Staci im to doniest? |
|
| Návrat nahoru |
|
|
FaZZy Moderátor

|
|
| Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
Zaslal: 13.1.2007 10:47 Předmět: |
|
|
|
| ale problem je v tom, ze ten vlas je z 2. strany! on je za tou membranou a ne na ni... |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Lucky Site Admin

|
Zaslal: 13.1.2007 10:52 Předmět: |
|
|
|
Hmm... tak to hod asi do toho servisu no... pokud mysis ze to nevytahnes. _________________ Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka, skončil až třetí. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
LuKoCH Středně pokročilý

|
Zaslal: 14.1.2007 22:32 Předmět: |
|
|
|
Tak snad už zítra dojdou, chlap psal ve čtvrtek na mejl, že to odeslali......se těšííííííím _________________ Creative Zen Nano Plus 1GB Silver + Koss Porta Pro 2000 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Jeremy Technolog

|
Zaslal: 15.1.2007 19:57 Předmět: |
|
|
|
........jo no moji spolužáci pořád chtějí pučovat bo mají jen ubohé špunty a ty nehrají.uš mě začíná srát ty prosby ....ne si dělám srandu...1 na ně šetří uš má 500 Kč a druhý si koupil sporty ......kdyš to tak pude dál tak mě všichnií opustí  _________________ Tak a už jste spokojení ? |
|
| Návrat nahoru |
|
|
stifmajstr Technolog

|
Zaslal: 15.1.2007 20:02 Předmět: |
|
|
|
| Anonymous napsal: | Tak od vanoc mam porta. Koupil sem si je u Adama... dneska je ve skole nasadim na usi a prave sluchatko basuje jenom pri vetsi hlastosti a az zacne basovat, tak chrci. Podival sem se pod molitan jestli tam neni vlas a nic... Co mam delat? Mam zajit do servisu nebo reklamovat? pochybuju ze by to bylo ma vina, protoze se k nim chovam fakt slusne...
Kdyztak to presunte jinam... |
Je mozny ze je to jen nevyvažeností nahrávky basovka je posunuta vic k jednomu či druhemu kanalu(stereo) vsimni si ze z jedny strany hraje solovka a z druhy basy vyzkousej vic skladeb.... _________________ PMP Emge M6 cult 4Gb:D (na prodej) , Koss Porta PRO , A.K.G K24P , |
|
| Návrat nahoru |
|
|