Kompletní informace o legendárních sluchátkách Koss Porta Pro - forum.koss-porta-pro.cz | koss-porta-pro.cz   
Diskuse na téma: Vše o reklamaci a Life time warranty!
Zaslat odpověď    Obsah fóra :: Obecně o sluchátkách Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 24, 25, 26  Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tibike
Expert
Expert

PříspěvekZaslal: 21.5.2007 17:00    Předmět:  Citovat
tak som sa bol u nas v Kšiciach pitat v BIS AUDIO ci fakt je pravda ze oprava bude po novom stat 400sk, a je to pravda, je to preto lebo v BISe stoaj PORTY 2490 a inde ich kupite v pohode za 1500, lenze tie za 1500 su dovezene , teda ich nedodal BIS Audio , teda ty co maju PP povedzme zo Slovenska, ty zaplatia po preukazani blocku 150sk a mi co ich mame z vonku budeme mat opravu za 400sk, tolko co mi povedali v BIS AUDIO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Lucky
Site Admin
Site Admin

PříspěvekZaslal: 21.5.2007 19:06    Předmět:  Citovat
No to spravny ne? Mozna by bylo dokonce ferovejsi kdyby ty dovazeny neopravovali vubec... ale za tech 400sk se jim to uz asi vyplati.
decried
Nováček
Nováček

PříspěvekZaslal: 21.5.2007 23:13    Předmět:  Citovat
Trochu problem je ked majitel starsich Koss PP nema blocik (a sluchatka su dodane bis audio-m). Co potom? 400,-? Trosku nespravodlive.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger ICQ
Lucky
Site Admin
Site Admin

PříspěvekZaslal: 22.5.2007 07:09    Předmět:  Citovat
Na toto urcite existuje reseni Wink
tibike
Expert
Expert

PříspěvekZaslal: 22.5.2007 13:04    Předmět:  Citovat
Lucky, ty mas sve Porty dovozene kym, Adamem?oni mi rekli kdyz ty sluchatka dones nekdo povedzme z USA, tez plati 400sk
Lucky
Site Admin
Site Admin

PříspěvekZaslal: 22.5.2007 21:56    Předmět:  Citovat
Ja je mam od Eurostaru Ostrava vcetne originalniho zarucaku a certifikatu. Wink
tibike
Expert
Expert

PříspěvekZaslal: 23.5.2007 06:32    Předmět:  Citovat
tak to ti gratuluji, kolik te stali? potom pre teba plati po novom 150 kc za opravu
Vencos
Moderátor
Moderátor

PříspěvekZaslal: 23.5.2007 06:59    Předmět:  Citovat
odkdy to tak bude? když mám ale záručák, tak to de stáhnout na něj ne?(pokud je nemáte dlouho)

GRADA UŽ JSOU Z DOMU!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Lucky
Site Admin
Site Admin

PříspěvekZaslal: 23.5.2007 07:24    Předmět:  Citovat
No stali necele 2tisice Wink
Kristusi: podle me to jeste neni uplne jasne a zatim jsme se bavili jen o slovensku... ale v cechach pri bude taky nejaka zmena... ale ja o tom ted trochu ztracim prehled

tibike
Expert
Expert

PříspěvekZaslal: 23.5.2007 17:57    Předmět:  Citovat
mne povedali taku nesurodou odpoved, jeden predavac povedal ze to uz plati , a druhy ze od 1,6,2007....ja nevim, ale platit to prej bude urcite
Pepa
Anonymní

PříspěvekZaslal: 24.5.2007 22:52    Předmět:  Citovat
Už je to i na koss.cz:
http://www.koss.cz/koss/koss.htm
hmm
Anonymní

PříspěvekZaslal: 25.5.2007 06:32    Předmět:  Citovat
Tak to je síla,jak někdo zněužívá toho že je něco jako výhradní dovozce a chce si udržet své postavení...myslím, že toto je minimálně na reportáž.
Lucky
Site Admin
Site Admin

PříspěvekZaslal: 25.5.2007 11:32    Předmět:  Citovat
Co repráte to je naprosto v pořádku a já oficiálního dovozce v tomhto ohledu chápu. Vy to totiž nevidíte z té druhé strany, on se na trhu v čechách totiž objevil dovozce, který sice sluchátka distribuuje ale o doživotní záruku se nestará. Tudíž to všechno padá pod ofic. dovoz a to se samozřejmě of. dovozci nelíbí tak se brání. A zcela oprávněně!
Zákazníci kteří si sluchátka koupili standartní cestou tak se o nic bát nemusí... a navíc jak jsem si přečetl se sazba za opravu pro ně snižuje z 200,- Kč na 50,- Kč a to je rozhodně přínos. Já jako zákazník ofic. dovozce tuto změnu vítám. A lidé co se snažili ušetřit nechť si to užijou... teď je bude stát oprava třetinu ceny sluchátek. A to se vyplatí ne? Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
Lucky
Site Admin
Site Admin

PříspěvekZaslal: 25.5.2007 17:19    Předmět:  Citovat
Právě mi poslali z Eurostaru Ostrava tiskové prohlášení k této problematice. Pokusím se ho ještě dnes nějakým způsobem tlumočit na web. Pokud by jste mel nekdo zajem o uplne zneni tak vam ho muzu nejakym zbusobem poslat. Nicmene dost se podoba tomu co najdete v tom odkazu vyse...
Samo
Anonymní

PříspěvekZaslal: 26.5.2007 13:07    Předmět:  Citovat
Ak sa nemylim tak zijeme v Europskej unii, co znamena ze ak niekto ma gule na distribuciu alebo nakup v inej europskej krajine a predaj u nas, alebo v cz a splna vsetky podmienky co sa tyka distribucie (to jest poplatky kolekt. systemu zberu elektroopadu a pod.) tak nie je co riesit. Nevidel som nikde na oficialnej stranke KOSS v USA ze by zavadzali nieco podobne... Smile

V prvom rady ak to vadi KOSSu samotnemu mal by si to riesit u seba sameho nakolko ryba smrdi od hlavy cize ten kto to vozi na CZ mimo oficialneho distributora predsa len musel od niekoho prekupit a to velmi vyhodne. Skor by som hodnotil ze to vadi oficialnemu distributorovi v SK a v CZ a takto zavadza nejake podmienky, ktore znevyhodnuju starych zakaznikov (bez stratenych blockov a pod.).

Jednoducho tych 400sk ci cz za opravu sluchadiel kup. neoficialne bude platit iba u oficial. distr. ci predajcu, za 200cz / sk si budu neofici. predajcovia ci distributori (alebo ako tu saskaren okolo nazvat) brat bez problemov a sluchadla sa opravia (nakolko sa nikde nevedie ake su sluchadla stare...opravuje sa vsetko).

Bol by som rad keby to prijal KOSS celosvetovo...Smile to by bolo zaujimave. Inak taketo problemy ma kazdy OFICIALNY distributor a je jedno ci predava sluchadla, PC komponenty, alebo uzku specializaciu...stale sa najdu ini distributori co to dovezu a nahodia odporucane pripadne nizsie ceny. Mierim tu hlavne na ceny kde ofic. disstributor ma casto krat neskutocne nadhodnotene ceny (nad odporucane predajne...mozno aj problem KOSS trosku..vsak ak u oficila. distr. stoja sluchadla 2300 a z CZ si ich kupim alebo v Rakusku za 1600 pripadne nizsie tak je to minimalne na zamyslenie).
Lucky
Site Admin
Site Admin

PříspěvekZaslal: 26.5.2007 14:05    Předmět:  Citovat
Takhle a co tobe konkretne na tom vadi? Podivej se ja jsem taky strary zakazniik Eurostaru mam nekde doma zahrabanej certifikat a pokud pujdu reklamovat tak ho akorat vytahnu a budou pro me platit stejne podminky pri kterych jsem to kupoval. To znamena ze budu platit nejakych 200Kč. Zatim v tom nevidim problem.
Kdyz se mi stane ze ten certifikat nevyhrabu tak pujdu do servisu zaplatim aktualni poplatek nyni tech 300Kč a budu mit sluchatka opravena. A stale budu postupovat podle pravidel ktere Koss nastavil v dobe kdy jsem sluchtka kupoval. Protoze uz tenkrat jsem vedel, ze pokud pri dozivotni reklamaci nepredlozim certifikat tak budu platit aktualni cenu. Takze je vlastne vsechno v poradku ne? Tyto podminky mi byly známy už při koupi sluchátek. Tak co ti na tom vadi? Kdyz to reknu hodne zkracene tak pro stávající zákazníky Eurostaru se mení akorát to, že se mění poplatek při nepředložení certifikátu. A k tomu stejně jednou muselo dojít. Inflace jde nahoru...

tibike
Expert
Expert

PříspěvekZaslal: 26.5.2007 19:17    Předmět:  Citovat
mno ja si myslim toto: kto preplaca distributiorom prachy za opravu sluchadiel, predsa KOSS nie? nie BIS Audio si to dava na vlastne naklady, vsetko uvedie ako opravu a KOSS mu to opravy, ved nie BIS Audio zaviedol dozivotnu zaruku ale KOSS. tak at si KOSS urcuje kolik jsi bude brat za opravu v ramci dozivotnej zaruky. MUJ nazor!
Lucky
Site Admin
Site Admin

PříspěvekZaslal: 26.5.2007 20:34    Předmět:  Citovat
No s timhle tvrzenim bych byl dost opatrny. Nevim to, ale osobně si myslím, že firma Koss tu dozivotni zaruku neproplaci. Myslim si ze je prave financovana z prodejni ceny vyrobku a pak castecne z toho manipulacniho poplatku. Ale rikam tohle je moje domenka. Nicmene si myslim ze tato uvaha je spravna. Protoze napr. v Nemecku dozivotni zaruka tak jak je nastavena v Cechach nefunguje. Tam mam ten pocit dozivotni zaruka vubec neni... sice maji prodlouzenou zaruku, ale nic vic.
Nicmene jestli si Eurostar nechava vyuctovat opravy u KOSS by me samotneho zajimalo.
Dalsi duvod proc mam pravo si myslet ze moje uvaha je spravna je zavedeni toho opatreni, ktere bude platit od 1.6.2007. Protoze kdyby si to nechavala uctovat tak by na tom podle me vydelavali. Takze tento krok by je pripravoval o praci a to nedava moc logiku.

tibike
Expert
Expert

PříspěvekZaslal: 27.5.2007 11:16    Předmět:  Citovat
mno ja si zase myslim ze napr u nas BIS audio si chce prave takto priputat zakaznikov. Na zamyslenie tez stoji, na jednom net shope u nas sa pise ze oni su vyhradnym partnerom dodavatela pre SR i ked sluchatka bez toho kodu ci co to je stoja 1490 a tie s kodom 1990. tha ked su ich partnerom tha naco davaju sluchatka s drahsie, ked mi v BISe povedali ze s blockom na ktorom sa overy ze sluchatka su od dodavatela pre SR bude ten nnizsi poplatok...ja som z toho uz riaddny vol....a este nieco preco ten net shop ak je fakt partnerom dodavatela predava sluchatka minimalne o 400sk lacnejsie?...
ssok
Anonymní

PříspěvekZaslal: 28.5.2007 11:55    Předmět:  Citovat
Eurostar ostrava má nehorázné zisky a nechce o ně přijít. to je jediný důvod proč toto zavedli. Vy by jste si nechali pláchnout byznys s několika stovkami procent marže? Žádné opravy nejdou na jejich náklady, vše financuje Koss jakožto společnost která tuto záruku nabízí CELOSVĚTOVĚ. To že to nefunguje třeba v německu je otázkou Německého dovozce. Ty sluchadla Vám v rámci doživotní záruky ale opraví všude kde existuje dohoda servisu s Kossem. Eurostar je moloch a neštítí se zněužívat svého postavení jen proto aby si zachoval zisky. Osobně je mi to jedno, ať si dělaj co chcou, jen nechápu proč se zastáváte takových vydřiduchů. Kdyby byli rozumní, stály by sluchátka koss jako všude na světě, ale ony jsou u nás předražené a hold o ty zisky nechcou přijít, tak to je..
Zaslat odpověď    Obsah fóra :: Obecně o sluchátkách Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 24, 25, 26  Další
Přejdi na:  

alexisBlue v1.2 :: Theme Created By: Andrew Charron :: Icons in Part By: Travis Carden