| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Slawall Technolog

|
Zaslal: 1.11.2009 16:31 Předmět: |
|
|
|
Můžeš tam poslat sluchátka, která jsou úplně na sračky...pokud máš aspoň IQ 80, tak si myslím, že ten dopis zvládneš napsat sám... _________________ HTC Snap, Creative ZEN 8GB + Sennheiser CX 400, KPP |
|
| Návrat nahoru |
|
|
hlada Technolog

|
Zaslal: 7.11.2009 14:16 Předmět: |
|
|
|
tak jsem je před tydnem a pul reklamoval.... a dneska si je vyzved... mel sem umackanej kabl u levyho menice...
poznatky: mám nový měniče oba a mám rovnej jack...... _________________ Koss Porta Pro + K750i -> W800i, jiné acoustic drivery...
a zapoměl bych na Jawa 555 (pincek)
+--------------------------------------+
| Když vystřihnete tento kupon, |
| můžete si koupit nový monitor!|
+--------------------------------------+ |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Míra Anonymní
|
Zaslal: 7.11.2009 15:11 Předmět: náklady_na_reklamaci |
|
|
|
Zdravim, chci reklamovat moje moc moc stary Kossy (přelomenej kabel a vylomeny pouzdro na zářič - vypadává).
Ví někdo, jaký jsou kompletní náklady na vyřízení reklamace bez kódu? (poštovný tam + manipulační poplatek + dobírka s poštovným domů)
Díky |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Slawall Technolog

|
Zaslal: 7.11.2009 19:13 Předmět: |
|
|
|
300Kč za opravu, cena za balík dle cen pošty. _________________ HTC Snap, Creative ZEN 8GB + Sennheiser CX 400, KPP |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Vencos Moderátor

|
Zaslal: 7.11.2009 19:57 Předmět: |
|
|
|
sakryš,já do servisu budu muset zase A to jsem tam naposled byl o prázdninách... _________________ ZUNE 80GB+ BUICK REGAL
No more McDonalds
GRADA UŽ JSOU Z DOMU!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
|
konema Kolemjdoucí

|
Zaslal: 26.11.2009 22:36 Předmět: |
|
|
|
| Mám dotaz, myslíte, že by mi v servisu na "obyčejné" Porty mohli dát ten káblík co je na 25 th modelu. Tento současný časem zvrdne a je to nepohodlné. A k těm penězům - mám spolu se sluchátkama poslat příslušnou částku nebo ji zaplatím až při předání balíku? Dík za rady |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Vencos Moderátor

|
Zaslal: 27.11.2009 20:36 Předmět: |
|
|
|
Ne nedají ti ho tam. Proč by měli? Ale můžeš se tam osobně stavit a zkusit je poprosit,ale když sem tam byl posledně,tvářili se přiliš kysele a zabijácky jako reklamační oddělení v prodejnách elektroniky. _________________ ZUNE 80GB+ BUICK REGAL
No more McDonalds
|
| Návrat nahoru |
|
|
mp VIP

|
Zaslal: 29.11.2009 20:23 Předmět: |
|
|
|
tos měl vidět když jsem měnil kabel od antény, koupil jsem 2, jeden byl dobrej, druhej sem neotvíral kvůli tomu kdybych náhodou potřeboval delší. A taky že jo, nevyšlo to o 20cm... takže do EW vyměnit... slušně jsem požádal, protivná prodavačka na mě houkla a proč ho chci měnit, já že je krátkej, ona jak jsem to poznal když jsem to ani neotevřel... prostě to bylo zase něco... hádat se tam kvůli 159 korunám... _________________ Cowon D2 4GB + 16GB SDHC + Sennheiser CX300 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Vencos Moderátor

|
Zaslal: 30.11.2009 13:51 Předmět: |
|
|
|
dávají tam schválně nepříjemné lidi _________________ ZUNE 80GB+ BUICK REGAL
No more McDonalds
|
| Návrat nahoru |
|
|
mp VIP

|
Zaslal: 30.11.2009 22:42 Předmět: |
|
|
|
no, že je to baví... _________________ Cowon D2 4GB + 16GB SDHC + Sennheiser CX300 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
nebozka Kolemjdoucí

|
Zaslal: 1.12.2009 01:35 Předmět: |
|
|
|
Ahoj,
sluchatka jsem dostala vloni k vanocum, tudiz na ne nemam zadny doklad o koupi, ale vim, ze byla koupena pres net v USA. Mam krabicku s kodem, ale nejak mi ta zaruka nejde zaregistrovat. Kazdopadně mi nehrají a chci je reklamovat. Lze to nějak u nas a za rozumnou cenu? |
|
| Návrat nahoru |
|
|
GanjaTekk23 Anonymní
|
Zaslal: 6.12.2009 12:42 Předmět: nehraje sluchatko |
|
|
|
| pls pomoc koupil sem si porta pro 25th... a asi po mesici prestalo hrat leve sluchatko dyz zahybam s kabelem u jacku tk to hraje je ten kabel asi uvnitr porusen.. reklamujou mi to?? nevim jak se to mohlo stat pac k sluchatkam se chovam upe nejlip netaham za kabel atd.. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
adavid555 Mírně pokročilý

|
Zaslal: 6.12.2009 18:54 Předmět: |
|
|
|
To by Ti měli vyreklamovat bez problému. _________________ Koss Porta pro MIX
Sandisk sansa Fuze 8GB |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Slawall Technolog

|
Zaslal: 6.12.2009 20:04 Předmět: |
|
|
|
Sakra lidi, nebuďte líní jak vši! Od čeho si myslíte, že je tady položka hledat? Stačí jen hledat a číst. _________________ HTC Snap, Creative ZEN 8GB + Sennheiser CX 400, KPP |
|
| Návrat nahoru |
|
|
mp VIP

|
Zaslal: 6.12.2009 20:32 Předmět: |
|
|
|
Přesně tak! Google ví všechno!! A když neví, wikipedie poradí!! Když neví ani ta, stačí zapnout mozek a přemejšlet co vlastně znamená slovní spojení "doživotní záruka bez otázek"!! _________________ Cowon D2 4GB + 16GB SDHC + Sennheiser CX300 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
GanjaTekk23 Anonymní
|
Zaslal: 6.12.2009 20:44 Předmět: |
|
|
|
| sorac ae ja nemyslel tu dozivotni.. dyz to mam mesic tk snad na to plati normalni 2leta zaruka ne? u dozivotni se prece plati 300 nebo kolik kc.. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
mp VIP

|
Zaslal: 6.12.2009 21:30 Předmět: |
|
|
|
jo, ale tu 2 letou pak neřešíš u Koss servisu ale tam, kdes sluchátka kupoval.... je to poškození kabelu vidět? protože jinak ti to neunají a budeš muset uplatňovat doživotní.. viděl bych to tak, že ti tam kdes sluchátka koupil řeknou, že si za to můžeš sám a tím to pro ně hasne _________________ Cowon D2 4GB + 16GB SDHC + Sennheiser CX300 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
hlada Technolog

|
Zaslal: 6.12.2009 22:45 Předmět: |
|
|
|
no, ja reklamoval v datartu, rekl ze nehraje leva strana, vzali to, a za tyden a pul sem je mel doma  _________________ Koss Porta Pro + K750i -> W800i, jiné acoustic drivery...
a zapoměl bych na Jawa 555 (pincek)
+--------------------------------------+
| Když vystřihnete tento kupon, |
| můžete si koupit nový monitor!|
+--------------------------------------+ |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Vencos Moderátor

|
Zaslal: 6.12.2009 23:41 Předmět: |
|
|
|
MP: Mýlíš se! česká sluchátka s českou zárukou spravuje Eurostar!
Takže do 2 let i potom,pořád stejnej servis. A v servisu jsou (byli?) celkem vstřícný _________________ ZUNE 80GB+ BUICK REGAL
No more McDonalds
|
| Návrat nahoru |
|
|
mp VIP

|
Zaslal: 7.12.2009 08:41 Předmět: |
|
|
|
| Vencos napsal: | MP: Mýlíš se! česká sluchátka s českou zárukou spravuje Eurostar!
Takže do 2 let i potom,pořád stejnej servis. A v servisu jsou (byli?) celkem vstřícný |
no jasně, ty půjdeš reklamovat třeba do datartu tak oni buď ti dají hned nový, nebo to pošlou do eurostaru kde ti to opraví... _________________ Cowon D2 4GB + 16GB SDHC + Sennheiser CX300 |
|
| Návrat nahoru |
|
|