Diskuse na téma: Vše o reklamaci a Life time warranty!
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Honza Anonymní
|
Zaslal: 18.3.2010 10:13 Předmět: |
|
|
|
Balda: Abych se přiznal, tak ani ne. Tuto věc jsem řešil, když jsem si kdysi pořizoval ty Sporty - tehdy jsem si hodně pročítal různé recenze, diskuze a názory. A dilema Sporty x Porty tehdy vyřešilo to, že Sporty byly levnější a víc se mi líbily. Na Porty přišla řada nyní, protože jednak hodně zlevnily a taky jsem si řekl, že alespoň zjistím, jaký je mezi nimi rozdíl (a doma se extra sluchátka hodí).
Moje dosavadní zkušenost je taková, že ve zvuku asi rozdíl není (teda - moje uši ho nepoznají). Praktický rozdíl je v tom, že u Sport hlavový most držel roztáhlý, i když jsem je odložil, kdežto u Port se po odložení hned zase zasune, takže je s nimi trochu víc práce. Taky jsem si všiml, že Porty mohu mít na uších delší dobu, aniž by mě bolely, a to ani nepotřebuju ty "Comfort Zone" páčky. Sporty začaly být po hodině dvou už docela nepříjemné a musel jsem je sundávat a masírovat si bolavé uši. Hlavně z tohoto důvodu asi zůstanu u Port. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Guest Anonymní
|
Zaslal: 18.6.2010 20:10 Předmět: |
|
|
|
| Mam dotaz,pobocka v OVE pokud dobre vim,je zavrena.Cili se to musi poslat do Prahy.Mam zarucak,ale mam Kossy porta pro koupene jiz v roce 2004,tudiz nemam ten kod.Kdyz to tam poslu s kopii zarucaku,tak na kolik me vyjde oprava? |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Vencos Moderátor

|
Zaslal: 22.6.2010 07:32 Předmět: |
|
|
|
na 300,neb nemáš kód _________________ ZUNE 80GB+ BUICK REGAL
No more McDonalds
GRADA UŽ JSOU Z DOMU!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Andy Anonymní
|
Zaslal: 23.6.2010 22:54 Předmět: Basy mě děsí |
|
|
|
| Ahoj. Řekněte mi prosím, je u Porta Pro normální zvuk, není těch basů až příliš moc ? Chci si je pořídit, ale čtu všude že zvuk u těchto je basově založený. NEposlouchám klasickou hudbu, takže by mi ty basy neměli teoreticky vadit. Poslouchám rock, ale sem tam si pustím jazz nebo keltskou hudbu a nechci aby mi to moc dunělo při poslechu dejme tomu akustické gitáry. Nejsou spíš dělaný na poslech elektro- a taneční hudby ??? Díky za radu |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Vencos Moderátor

|
Zaslal: 24.6.2010 19:48 Předmět: |
|
|
|
Zní to řekněme... Takněják normálně. S tou přebasovaností to píšou především takový ty lidi který tomu rozuměj až moc a jsou na to vytříbenými experty. Stejně jako ve světě motorů napíšou "komfortně naladěný podvozek fabie" - což je hovadina,páč fabie není pohodlná ani majinko.
Pokud momentálně nepoužíváš nějáký "extrémně čístý" studiovky,ale třeba přecházíš z obyč pecek,budeš z Port mít určitě radost. Přebasované to rozhodně není. Nebude to dělat BUM BUM při každym silnějšim bouchnutí do bubnu,nebude ti z toho vyskakovat hlava ven.
Bude to dobrý. Jak řikám,přebasovaný nejsou. Důraz na basy je tam slyšet,ale ne něják extrémně a rušivě,je to příjemný _________________ ZUNE 80GB+ BUICK REGAL
No more McDonalds
|
| Návrat nahoru |
|
|
Andy Anonymní
|
Zaslal: 24.6.2010 21:14 Předmět: |
|
|
|
Muchas gracios Vencos !
Fakt díky za přetlumočení do lidské řeči. Já jsem dosud měl obyč sluchadla, kerý se mi už rozpadají jak jsou vojetý za těch skoro deset let. No a Porty se mi po všech stránkách páčí ze současné nabídky Koss nejvíc. Žádné velké nároky nemám. Jen sem se potřeboval ujistit co se týče té basovosti, navštívil jsem dva obchody, a tam mi to nechtěli vybalit z originál balení, natož vyzkoušet zvuk.
Tak to je fajn, koupím si 25th. Jen mi nejde do hlavy proč třeba Mironet je nabízí za 1100 Kč a na koss.cz jsou za 1690 ? Bojím se, aby mi to od Mironetu nepříšlo bez aktiváčního kódu... |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Andy Anonymní
|
Zaslal: 24.6.2010 21:41 Předmět: |
|
|
|
Už jsem na to kápl - ten Mironet má za 1100 Kč a u toho drobným písmem "záruka 24 měs." a ještě jednou je má za 1487 a u toho už má napsáno "doživotní záruka".
No jo, kdo šetři má za tři (stovky)  |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Vencos Moderátor

|
Zaslal: 25.6.2010 18:05 Předmět: |
|
|
|
to je většinou ještě dobrý se jich případně optat,zda-li jsou s kódem či bez. Dvouletou záruku mají přeci oboje a doživotní záruku též
Rozdíl je jen v tom,kolik zaplatíš při opravě  _________________ ZUNE 80GB+ BUICK REGAL
No more McDonalds
|
| Návrat nahoru |
|
|
Andy Anonymní
|
Zaslal: 26.6.2010 20:53 Předmět: |
|
|
|
Aha. Už v tom mám konečně jasno, díky. Ještě jsem početl vyčerpávající informace o doživotí na http://www.koss.cz/koss/koss.htm
a právě si to jdu objednat, hurá |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Balda Technolog

|
Zaslal: 29.6.2010 03:20 Předmět: |
|
|
|
Portapro se už dneska nevyplatí... _________________ Firestone AUDIO Fubar IV (cute series) / Creative ZEN 4GB / n5730xm
└> Sennheiser IE8 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Vencos Moderátor

|
Zaslal: 29.6.2010 06:56 Předmět: |
|
|
|
To nevadí. Nemůžeme pořád myslet jen na peníze... _________________ ZUNE 80GB+ BUICK REGAL
No more McDonalds
|
| Návrat nahoru |
|
|
Balda Technolog

|
Zaslal: 30.6.2010 02:53 Předmět: |
|
|
|
Nemůžeme, ale myslíš )
Nemluvil jsem o penězích, pp jsou nepraktická, kabel odchází, semtam se i ten měnič ulomí, vlasy padaj na membránu.. Takže si připlácíš vlastně jen za to, že budeš mít servis na furt za pade, u jiných sluchátek ten servis třeba ani není zapotřebí.
A když teda chceš pořád myslet na peníze, tak za stejné, ne-li lepší peníze, lze dnes pořídit o kus lepší sluchátka i zvukově. _________________ Firestone AUDIO Fubar IV (cute series) / Creative ZEN 4GB / n5730xm
└> Sennheiser IE8 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Vencos Moderátor

|
Zaslal: 30.6.2010 05:33 Předmět: |
|
|
|
To je jako kdybych pořád řikal,že mám staršnou kočku a nikdy vám ji neukázal... Myslíš CX300? _________________ ZUNE 80GB+ BUICK REGAL
No more McDonalds
|
| Návrat nahoru |
|
|
Vencos Moderátor

|
Zaslal: 30.6.2010 05:34 Předmět: |
|
|
|
a přijde mi lepší dát třeba 2x do roka 50, než jednou za dva roky tisíc _________________ ZUNE 80GB+ BUICK REGAL
No more McDonalds
|
| Návrat nahoru |
|
|
Balda Technolog

|
Zaslal: 30.6.2010 18:50 Předmět: |
|
|
|
2x do roka bez sluchátek,
2x do roka něco zbytečně řešit,
2x do roka by mě asi mrdlo. _________________ Firestone AUDIO Fubar IV (cute series) / Creative ZEN 4GB / n5730xm
└> Sennheiser IE8 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Vencos Moderátor

|
Zaslal: 30.6.2010 22:02 Předmět: |
|
|
|
pro mě je to jen jedna delěí cesta,žádný bez sluchátek _________________ ZUNE 80GB+ BUICK REGAL
No more McDonalds
|
| Návrat nahoru |
|
|
Pennywise Anonymní
|
Zaslal: 3.8.2010 16:48 Předmět: |
|
|
|
Zdravím všechny,
moc se omlouvám pokud se to tady už řešilo, ale je tu těch příspěvků spousta...Když se mi sluchátka "zlomily" tak je mám poslat i s krabicí a dokladem o koupi, nebo jen samotná sluchátka bez ničeho, a nevadí tedy že jsem je nekoupil přímo v tom eurostaru nebo jak se to jmenuje..
Předem díky za odpověď |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Lucky Site Admin

|
Zaslal: 4.8.2010 17:51 Předmět: |
|
|
|
Nejlepší bude kontaktovat přímo nějaký servis a s nimi se domluvit.  _________________ Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka, skončil až třetí. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Dukem Technolog

|
Zaslal: 8.8.2010 18:26 Předmět: |
|
|
|
Balda: předvčerem mi přišly ze servisu. Je to podruhé co jsem je reklamoval a nemůžu si stěžovat. Vždycky mi vydrží cca. něco přes rok a těch 50kč ani neplatím, vždycky je pošlu za 63kč poštou, zpátky mi příjdou a nic po mě nechtějí, tak co... ty sluchátka jsou opravdu levná, protože takhle už bych musel min. jednou kupovat další... Navíc servis potencionálně vydrží ještě roky, protože lidí s KPP přibývá  _________________ Nokia 6120c + 2 GB micro SD kingston + KPP
Sony S615FB + Koss Porta Pro |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Memphis Anonymní
|
Zaslal: 10.8.2010 21:07 Předmět: |
|
|
|
zdravím
situace: sluchátka jsem si koupil loni v srpnu na http://www.czechcomputer.cz/ bez kódu. zlomil se mi jack, dráty u uší už sou dost ztuhlý, čili je potřeba výměna...
dotaz: je lepší je reklamovat u prodejce, nebo rovnou v servisu Koss? a pokud rovnou tam, který ze servisů zvolit? ten novější v Dobřejovicích? není jen pro zákazníky Eurostaru?
mam v tom bordel, žádný zkušenosti, předem díky za jakoukoliv odpověď... |
|
| Návrat nahoru |
|
|
|