Diskuse na téma: Vše o reklamaci a Life time warranty!
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Livanec Anonymní
|
Zaslal: 28.5.2007 12:59 Předmět: |
|
|
|
Kdyby si dal někdo tu práci apřečetl si podmínky doživotní záruky na koss.com, možná by zjistil, že platí jen pro USA, CND a Mexico (aspoň tak to tam ještě nedávno bylo). Navíc jen pro prvního majitele (v ČR a SR pro každého) a kupodivu ne na sluchátka KOSS, ale na toho kupujícího (u nas opět na sluchátka a spol).
Všude jinde to řeší a nějakým způsobem financuje místní distribuce.
Pokud se šeďákům cokoliv na tomto systému nezdá, jistě při jejich ziscích mohou doživotní záruku řešit sami. Postup distribuce je zcela pochopitelný. Nikomu se nelíbí když na něm jiní takhle parazitují. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Lucky Site Admin

|
Zaslal: 28.5.2007 16:01 Předmět: |
|
|
|
Tato problematika me samotneho zajima... proto se budu snazit zjisti patricne informace a posleze je prezentovat. Nicmene do ted jsem v tomto ohledu prezentoval vlastni nazory za kterymi si stojim. Netvrdim ze domenky jsou pravdive nicmene mi vychazeji z informaci, ktere mam nyni.
A navic kroky, ktere provedl Eurostar Ostrava mi prijdou zcela korektni... Podle me zadnou skupinu neznevyhonuji. Je pravda ze ve vyhode jsou budouci zakaznici, ale tak to je logicke prodejce chce prodavat. A to ze se zvedl poplatek z 200,- na 300,- to se dalo ocekavat, ceny cehokoli jdou nahoru. _________________ Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka, skončil až třetí. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
decried Nováček

|
Zaslal: 28.5.2007 16:03 Předmět: |
|
|
|
| Skoda ze u nas z 200 na 400. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
tibike Expert

|
Zaslal: 28.5.2007 16:07 Předmět: |
|
|
|
| Jo Lucky, ceny cehokoli jdu horu, jenom ty Porty su stale lacnejsi a lacnejsi...podla mna to u nas dost brutalne zvedli z 200 na 400 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
ssok Anonymní
|
Zaslal: 30.5.2007 12:02 Předmět: |
|
|
|
To je ale hloupost, jaktože ceny jdou nahoru?Je to právě naopak, pro čechy je vše levnější a levnější. Obecně lidé mají více peněz. Ale to je jedno. Jen nesouhlasím s tím, že Eurostar Ostrava dělá ty reklamačky na své triko a nic z toho nemá. To je ale pěkná blbost. Je ale jasné, že aby dobře vypadali, mohou toto někomu tvrdit  |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Lucky Site Admin

|
Zaslal: 30.5.2007 15:26 Předmět: |
|
|
|
Ano cesi maji vice penez... ale zaroven slabne kupni sila penez. Tudiz jdou ceny nahoru. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
adam sluchatka.net

|
Zaslal: 30.5.2007 15:31 Předmět: |
|
|
|
nominální ceny jdou nahoru, reálné ceny naopak dolů.
pravou příčinou tohoto rozporu je, že produktivita práce roste vyšším tempem než inflace. ale to už zabíháme trochu od sluchátek... _________________ www.sluchatka.net |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Lucky Site Admin

|
Zaslal: 6.6.2007 15:17 Předmět: |
|
|
|
Tak jsem se docelt tip jak ziskat kod a stat se tak zakaznikem firmy Koss po 1.6.
Jak na to... no jednoduse koupite si nejlevnejsi schluchatka Koss treba zde: http://market.foxpc.cz/detail/5741 a jelikoz jsou kody na vsech sluchatkach distribuovanych po 1.6.2007 tak ziskate kod na ktery uz muzete zaregistrovat sve porty. Dobre, ne? Jsem to teda nezkouset a ani nehodlam. Tim spis vas k tomu nenabadam jen me to docela zaujalo. Ale je asi fakt ze by to mohlo jit.  _________________ Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka, skončil až třetí. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
ywi Anonymní
|
Zaslal: 6.6.2007 18:54 Předmět: |
|
|
|
| A nie je to teraz tak, ze jedny sluchadla/jedna registracia(specificka aktivacny kod spojeny s konkretnym modelom)? Keby sa to dalo, ako si pisal, tak je to super riesenie.... |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Lucky Site Admin

|
Zaslal: 6.6.2007 19:57 Předmět: |
|
|
|
No nevim ja jsem prave cetl ze ten kod neni nijak vazany na jednotlivy model nebo sluchatka.  _________________ Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka, skončil až třetí. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
tibike Expert

|
Zaslal: 6.6.2007 21:06 Předmět: |
|
|
|
| Co ja vim, tak jse na stary skatule od Port len nalepila nalepka s tym kodem, tym myslim ze sa sluchatka neprebalovali s jedinecnim kodom, len sa proste na kazdu krabicu dolepila ta nalepka, napr u nas, to je tak Lucky, vsimnul jsem si ze ta nalepka je az na sluchatkach od 700sk vyssie, na krabici od UR 5 nebola, tot moje info |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Vencos Moderátor

|
Zaslal: 7.6.2007 13:53 Předmět: |
|
|
|
lucky každopádně ten příspěvek o tom smaž(o tom tipu), ať si toho nikdo nevšimne
Ale kdyby byl jen na sluchátkách 700+ tak je to pak ale šmelo ne?
jak k tomu přijdou zákázníci P čtyřek?
http://www.dozivotnizaruka.cz/cz/registration.php
zaregistrovat jdou i P4 takže asi všechny kossy...
FaZZy: Používej tlačítko Edit _________________ ZUNE 80GB+ BUICK REGAL
No more McDonalds
GRADA UŽ JSOU Z DOMU!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Lucky Site Admin

|
Zaslal: 7.6.2007 17:04 Předmět: |
|
|
|
Smazat.... no nevim myslite si ze je to nutne? Ja nic spatneho nedelam.  |
|
| Návrat nahoru |
|
|
tibike Expert

|
Zaslal: 7.6.2007 19:56 Předmět: |
|
|
|
| nevim Kristusi2 , ale ja jsem to nevidel na tych P4 ani na UR 5, byl jsem dnes v TESCU, a tam to ma nalepku jen na Portach, UR 10+P4 ci s cim to je spolu v krabici, nejakymi KSC za usi a tot vse na samotnych P4 neni nalepka.Skocim jse jeste podivat do BIS audio, ci oni maju ina P4 nalepku. dam vedet. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
adam sluchatka.net

|
Zaslal: 8.6.2007 09:31 Předmět: |
|
|
|
návrh na anketu:
kdybych si nyní kupoval sluchátka koss Porta Pro, zvolím:
- za 1150 Kc bez aktivacniho kodu (=>zaruka 2roky, oprava = 300kc)
- za 1600 Kc s aktivacnim kodem. (=>zaruka 3roky, oprava = 50kc)
--- jen chci vidět výsledky...
//Lucky: anketa _________________ www.sluchatka.net |
|
| Návrat nahoru |
|
|
tibike Expert

|
Zaslal: 8.6.2007 10:12 Předmět: |
|
|
|
1600kc
ale aspon mozem so sluchatkami bezstarostne pracovat |
|
| Návrat nahoru |
|
|
ywi Anonymní
|
Zaslal: 8.6.2007 10:56 Předmět: |
|
|
|
Tak som sa dozvedel od zastupcu firmy BisAudio(oficialny dovozca do SR), ze ten system je robeny stylom jedna registracia / jeden model sluchadiel. Z toho vyplyva, ze ak si zaregistrujete P4, tak nemozete reklamovat pota pro(bez akt. kodu) na tuto registraciu...
Da sa to obist iba tym, ze sa dohodnete s niekym, kto ma porty s akt. kodom a je zaregistrovany a reklamujete cez neho... |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Vencos Moderátor

|
Zaslal: 8.6.2007 14:01 Předmět: |
|
|
|
no jasný, ale P4 nikdo registrovat nemusí... _________________ ZUNE 80GB+ BUICK REGAL
No more McDonalds
GRADA UŽ JSOU Z DOMU!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Lucky Site Admin

|
Zaslal: 8.6.2007 14:17 Předmět: |
|
|
|
Přesně, ty jsi ten tip asi zcela nepochopil Ja misto tech situ regnu porty. A tamty zahodim a mam reklamace za pade + cena tech situ. _________________ Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka, skončil až třetí. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
tibike Expert

|
Zaslal: 11.6.2007 20:25 Předmět: |
|
|
|
thak jsem si dnes v Tescu koupil UR 5, je na nich ta nalepka s kodem, za tych 250 sk co mne stali, to nehraje az taq katastorfalne , asi najlepsie co mozete za taku cenu mat, urcite si nekupte P4 ale radsi tito UR 5, neporovnatelne, a aspon mam ten kod:D  |
|
| Návrat nahoru |
|
|
|