Kompletní informace o legendárních sluchátkách Koss Porta Pro - forum.koss-porta-pro.cz | koss-porta-pro.cz   
Nové reklamační středisko Praha od 5.1.2009!
Zaslat odpověď    Obsah fóra :: Obecně o sluchátkách
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lucky
Site Admin
Site Admin

PříspěvekZaslal: 13.6.2007 19:29    Předmět: Nové reklamační středisko Praha od 5.1.2009!  Citovat
Zástupce společnosti Eurostar Ostrava s.r.o. mě kontaktoval a poskytl mi zajímavé informace o nově otevřeném reklamačním středisku. Tyto informace zveřejním jak zde tak i na hlavní stránce.

Hlavní charakteristika střediska:
    • Toto reklamační středisko bude výhradně zaměřeno na značku KOSS.
    • Budou zkráceny doby oprav, pokud to bude možné reklamace budou vyřizovány na počkání.
    • Je to jediné místo kde bude možná přeregistrace stávajících zákazníků s certifikátem na zákazníky nové s elektronickou registrací. Pro ně bude zvýhodněna cena opravy 100,- Kč
    • Zároveň je to jediné místo kde budou vyřizovány opravy sluchátek KOSS s elektronickou regulací.

Pražský AE servis zůstává i nadále autorizovaným místem, nicméně pro registrované zákazníky bude fungovat pouze jako sběrna sluchátek. Tedy pro registrované zákazníky je mnohem snadnější a pohodlnější se obracet na tento nový servis:

Od 5.1.2009 na nové adrese:

Hlavní servisní středisko KOSS:

EUROSTAR Ostrava s.r.o.
pobočka PRAHA
Čestlice 271
251 70 Dobřejovice u Prahy
tel.: 323 601 904

fax: 323 606 878

email : koss.servis@eurostar-ostrava.cz

Provozní doba :
Po – Pa : 10:00 – 18:00

Pokud by jste měli jakékoli dotazy tak se obracejte buď přímo na mě. Nebo pokračujte diskuzí o doživotní záruce.

Zaslat odpověď    Obsah fóra :: Obecně o sluchátkách
Přejdi na:  

alexisBlue v1.2 :: Theme Created By: Andrew Charron :: Icons in Part By: Travis Carden