| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Lucky Site Admin

|
Zaslal: 30.7.2006 16:29 Předmět: Koss Porta Pro - CLIP ON - návod |
|
|
|
Chcete si ze svých Porta pro udělat sluchátka clip on?
Zde je stručný návod:
co budeme potřebovat
Ufikeneme hlavový most:

Připravíme si drát:

A prostrčíme do připravené dírky:
Výsledek:
Jedinná nevýhoda je že příjdete o Comfort Zone
Zdroj informací: http://nextire.hp.infoseek.co.jp/headphone/porta_armless.html _________________ Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka, skončil až třetí. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
mp VIP

|
Zaslal: 30.7.2006 18:45 Předmět: |
|
|
|
Tak to je zrudnost.... _________________ Cowon D2 4GB + 16GB SDHC + Sennheiser CX300 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
FaZZy Moderátor

|
Zaslal: 30.7.2006 18:50 Předmět: |
|
|
|
já bych na toto neměl žaludek _________________ Static X,Hypocrisy, In Flames, Dark Tranquillity, GraveWorm 4ever
Ať učiníš co chceš, stejně toho budeš litovat. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
mp VIP

|
Zaslal: 30.7.2006 21:26 Předmět: |
|
|
|
Ze jo...koupit si za dva litry sluchatka a takhle je zprasit _________________ Cowon D2 4GB + 16GB SDHC + Sennheiser CX300 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
FaZZy Moderátor

|
Zaslal: 30.7.2006 21:33 Předmět: |
|
|
|
ale teoreticky když se ti to přestane líbit tak je vyreklamuješš  _________________ Static X,Hypocrisy, In Flames, Dark Tranquillity, GraveWorm 4ever
|
| Návrat nahoru |
|
|
Lucky Site Admin

|
Zaslal: 31.7.2006 08:18 Předmět: |
|
|
|
přesně tak ... řekneš že ti spadly pod kámošovy otevřený kleště ... a nikdo se tě nebude na nic ptát přece _________________ Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka, skončil až třetí. |
|
| Návrat nahoru |
|
|
mp VIP

|
Zaslal: 1.8.2006 20:45 Předmět: |
|
|
|
Stejne je skoda tech dvou stovek.....a co ten pocit ze nicis neco co mas tak rad...  _________________ Cowon D2 4GB + 16GB SDHC + Sennheiser CX300 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Vencos Moderátor

|
Zaslal: 1.8.2006 21:05 Předmět: |
|
|
|
A měsíc bez tědlech špičkovejch sluchátek.... Kéž by tak dávali nahrádní  _________________ ZUNE 80GB+ BUICK REGAL
No more McDonalds
GRADA UŽ JSOU Z DOMU!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
|
FaZZy Moderátor

|
Zaslal: 1.8.2006 21:48 Předmět: |
|
|
|
když jsem se díval na obrázek Koss KSC/35 které mají stejné měňiče jak o porty tak mě nepaklo kdybych sehnal ty (nevím jak to nazvat) držáky za uši a předelal je na porty tak mám clip on porty pro?? a dle libosti bych si je mohl měnit. _________________ Static X,Hypocrisy, In Flames, Dark Tranquillity, GraveWorm 4ever
|
| Návrat nahoru |
|
|
H.Karlik Nováček

|
Zaslal: 2.8.2006 21:59 Předmět: |
|
|
|
Tak tohle je teda fakt zrůdnost ... To portám snad nikdo nemůže udělat...Ani to nemůže bejt příjemný... |
|
| Návrat nahoru |
|
|
mp VIP

|
Zaslal: 3.8.2006 09:58 Předmět: |
|
|
|
2FaZZy: si myslim ze to co rikas by neslo...nebo by to aspon nebylo jednoduchy....tak kup k portam jeste ty KSC/35 a dle libosti bys je mohl menit...  _________________ Cowon D2 4GB + 16GB SDHC + Sennheiser CX300 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
decried Nováček

|
Zaslal: 9.8.2006 21:31 Předmět: |
|
|
|
| Lucky-x napsal: | | Ufikeneme hlavový most: |
To moze iba masochista Ja by som mal pocit ze si rezem koncatinu.
Btw vyzera to otrasne. _________________ rm -rf / |
|
| Návrat nahoru |
|
|
FaZZy Moderátor

|
Zaslal: 14.8.2006 13:36 Předmět: |
|
|
|
sice je to z jiného soudku, nechtěl jsem zakládat nové vlákno ale má to něco společného s upravou.
Nemá někdo obrázek port bez molitanu zajímá me jak vypadají ale nechci si sundávat molitany. _________________ Static X,Hypocrisy, In Flames, Dark Tranquillity, GraveWorm 4ever
|
| Návrat nahoru |
|
|
mp VIP

|
Zaslal: 14.8.2006 20:44 Předmět: |
|
|
|
no....vsimls sis tech zoubku co drzi molitany? ja osobne bych rekl ze pujdou spatne dolu a jeste hur nahoru.... _________________ Cowon D2 4GB + 16GB SDHC + Sennheiser CX300 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
mp VIP

|
Zaslal: 14.8.2006 20:45 Předmět: |
|
|
|
no....vsimls sis tech zoubku co drzi molitany? ja osobne bych rekl ze pujdou spatne dolu a jeste hur z5.... _________________ Cowon D2 4GB + 16GB SDHC + Sennheiser CX300 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
FaZZy Moderátor

|
Zaslal: 14.8.2006 20:46 Předmět: |
|
|
|
všiml a proto se mi to nechce sundávat. No netěším se jak je budu vyměňovat _________________ Static X,Hypocrisy, In Flames, Dark Tranquillity, GraveWorm 4ever
|
| Návrat nahoru |
|
|
mp VIP

|
Zaslal: 14.8.2006 20:50 Předmět: |
|
|
|
ty je chces vymenovat?? po tak kratky dobe?? _________________ Cowon D2 4GB + 16GB SDHC + Sennheiser CX300 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
FaZZy Moderátor

|
Zaslal: 14.8.2006 20:55 Předmět: |
|
|
|
ne ale jednou budu muset. Mě jen zajímá jak to vypadá pod molitanem. _________________ Static X,Hypocrisy, In Flames, Dark Tranquillity, GraveWorm 4ever
|
| Návrat nahoru |
|
|
mp VIP

|
Zaslal: 14.8.2006 21:02 Předmět: |
|
|
|
ja ti reknu jak to tam vypada...je tam modry neco co na tebe vyskoci kdyz sundas molitan  _________________ Cowon D2 4GB + 16GB SDHC + Sennheiser CX300 |
|
| Návrat nahoru |
|
|
Lucky Site Admin

|
Zaslal: 15.8.2006 07:05 Předmět: |
|
|
|
No chlapi já byl uplně stejně zvědavej jako vy ... takže jsem to sundal
Malý návod:
Nejdřív musíte po okrajích ten molitan odchlípnout ... protože je po obvodu nabodnutej na tokovejch jako by jehličkách. A až ho budete mít sundanej z těch jehliček tak to můžete v klidu sundat. Jinak zpátky to jde docela dobře ... akorát to zase pořádně napíchněte na ty jehličky.
Nic extra tam vidět není  _________________ Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka, skončil až třetí. |
|
| Návrat nahoru |
|
|